Εργαζόμαστε με απόλυτη εμπιστευτικότητα , και σαν να αποτελούμε Τμήμα Σας.

Όμιλοι και Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ

 

Ο βασικός κορμός πελατών της εταιρείας μας είναι οι πιο ευυπόληπτες Αλυσίδες και Όμιλοι Σούπερ Μάρκετ και λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι να επισημάνουμε ότι από το 1989, έχουμε πολλές «πρωτιές» στην αγορά με τους πελάτες μας. Καθώς η συγκέντρωση των εμπόρων λιανικής πώλησης έχει ήδη λάβει χώρα κατά την τελευταία δεκαετία, έχουμε αναπτύξει έξυπνα συστήματα εξοικονόμησης προσαρμοσμένα στις κλίμακες των πελατών μας, χρηματοδοτώντας τα οφέλη και τις επενδύσεις, καθώς και μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά γύρω από το προϊόν που παρέχουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν το ίδιο.

 

Ευρύτερος Τομέας Λιανικού Εμπορίου

 

Ο ευρύτερος τομέας του λιανικού εμπορίου είναι μια πολύ σημαντική βάση πελατών για τον οργανισμό μας, και λειτουργούμε προσφέροντας μια διεθνούς φήμης σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για εταιρείες λιανικού εμπορίου Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, Παιχνιδιών, Καλλυντικών, Ειδών DIY, Οικιακού Εξοπλισμού και Εργαλείων, καθώς και Φαρμακείων.

 

 

Βιομηχανίκες και Εταιρικές Εφαρμογές

 

Οι τεχνολογικές μας εφαρμογές περιλαμβάνουν την βιομηχανία, και απευθύνονται και σε εταιρικούς πελάτες εκτός λιανεμπορίου.

Βασικές Εφαρμογές: Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων - Supermarkets, Cash & Carry, Καταστήματα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών,
Kαταστήματα Οικιακού / Eπαγγελματικού Εξοπλισμού / DIY , Φαρμακεία, Καταστήματα Παιχνιδιών, Σήμανση Χώρων, Ρουχισμός κ.α.

 

 

AKTENA SPECIALIZED PRODUCTS LTD

Tηλ.Κέντρο: (++30)210-9943520  Facsimile: (++30)210-9943521  email: e-labels@aktena.com

Εδρα: Λεωφ.Βουλιαγμένης & Ζολώτα 3, Αθήνα ΤΚ 163 41

Εγκαταστάσεις Μαρκόπουλου: Λ.Αθηνών-Λαυρίου, Κουτάλα, Εξοδος Αττικής Οδού "Μαρκόπουλο", ΤΚ 19003

  • Facebook Black Round
  • YouTube Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Social Icon

© 2016 by AKTENA

4TK

©Copyright